naroči si RSS novice RSS novice Teniški klub Mojstrana

 
2013
19
JUN
 
Legat Matic spomladanski članski prvak


V dobrem vremenu in v odlični družbi se je slabih 15 članov pomerilo za naslov članskega prvaka in najboljši je bil med vsemi zasluženo LEGAT MATIC.
Sam turnir se je pričel ob 15.uri na igriščih TK Mojstrane v Mlačci. Prijavilo se je okoli 15 tekmovalcev in v dobrem vremenu za igranje tenisa se je boj za prvaka pričel.
Priča smo bili odličnim teniških predstavam že od prvega kola dalje, in prav vsak je imel možnost premagati svojega nasprotnika. V polfinalu so se pomerili štirje najboljši: Legat Janko proti Hladnik Mihec in Legat Matic proti Rabič Brane. Iz polfinalnih dvobojev je bilo razvidno da bo boj za "krono" hud, in prav oba dvoboja sta samo stopnjevala vročico pred samim finalom, v katerem sta se pomerila veteran Hladnik Mihec in mladec Legat Matic.
Matic je v vseh igrah prikazal občudovanja vredno predstavo in zasluženo tudi v finalu s 7:1 premagal Hladnik Mihca in tako, v letošnjem letu, dvignil svojo prvo lovoriko.

Vsem se zahvaljujemo za sodelovanje in za pomoč pri organizaciji, še posebno gre pohvala kuharskemu mojstru Kolman Franciju in glavnemu organizatorju Luks Urošu, ki je lepo speljal članski turnir.

Naslednji večji turnir bo Občinsko prvenstvo Kranjske Gore, še pred tem pa si lahko ogledate naše Veterane, ki v letošnjem letu odlično nastopajo v Gorenjski teniški ligi.

uredil : Hladnik Mihec
Datum objave : Sreda, 19 Junij 2013 18:58

Legat Matic spomladanski članski prvak Legat Matic spomladanski članski prvak Legat Matic spomladanski članski prvak Legat Matic spomladanski članski prvak Legat Matic spomladanski članski prvak Legat Matic spomladanski članski prvak Legat Matic spomladanski članski prvak Legat Matic spomladanski članski prvak Legat Matic spomladanski članski prvak Legat Matic spomladanski članski prvak Legat Matic spomladanski članski prvak Legat Matic spomladanski članski prvak Legat Matic spomladanski članski prvak Legat Matic spomladanski članski prvak Legat Matic spomladanski članski prvak Legat Matic spomladanski članski prvak

◄ nazaj Celoten arhiv ►

RSS novice Teniški klub Mojstrana

Skupine novic :

Splošno (48)
Leto 2011 (0)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini