naroči si RSS novice RSS novice Teniški klub Mojstrana

 
2013
3
AVG
 
Rabič Brane - Občinski prvak 2013


V prelepe vremenu in odličnih pogojih za igranje se je včeraj odvijalo Občinsko prvenstvo občine Kranjska Gora v tenisu na igriščih TK Mojstrane. Do naslova občinskega prvaka je zasluženo prišel Rabič Brane, ki pa je moral pokazati prav vse svoje izkušnje, da je lahko na koncu dvignil pokal in postal prvak.
V peklenskih razmerah se je okoli 10 igralcev podalo na lov za občinskim prvakom. Vsak izmed igralcev je moral poleg dobre teniške predstave pokazati tudi veliko potrpežljivosti in veliko odpornosti proti noro vročim razmeram, ki so bile že zelo nehumane. Kljub vsemu so na koncu igralci odigrali veliko zanimivih tekem in točk tako da pojdimo malce pogledati najzanimivejše. Rabič Brane se je moral kar pošteno potruditi že na poti do finala, saj se je moral najprej pomeriti z mladim upom Pristov K., preko katerega je prišel do Sedžek Tadeja, ki pa ga je očitno, kar močno zdelala vročina in tako je prišel do svojega finala Rabič Brane.
Na drugi strani pa se je moral Mark Moody spopasti z Čuš M. v prvem krogu in potem v polfinalu še z Novak Alešem, ki je prišel v polfinale kar malce utrujen po dolgem boju z Gračnar A., ki ga je na koncu slavil z 9:8. Mark Moody je prikazal odlično igro in zasluženo prišel do svojega prvega finala, v katerem ga je čakal že izkušeni maček Rabič Brane. Svoje izkušnje je Rabič Brane odlično uporabil in na koncu v podaljšani igri z 9:8 slavil zmago nad Mark Moodyem in tako, dvignil pokal Občinskega prvaka v letu 2013.
Rad bi se zahvalil vsem gledalcem, ki jih je bilo to leto kar zelo veliko, še posebej pa smo bili veseli prihoda VIP gosta, Žerjav Jureta, ki je dal še večjo težo temu prvenstvu. Kakor koli, zmaga je bila za Rabič Braneta zaslužena in letošnjo leto smo tako dali pokal "lokal-matadorju", ki je v mednarodnem finalu premagal Mark Moodya.

uredil : Marko
Datum objave : Sobota, 3 Avgust 2013 19:14

Rabič Brane - Občinski prvak 2013 Rabič Brane - Občinski prvak 2013 Rabič Brane - Občinski prvak 2013 Rabič Brane - Občinski prvak 2013 Rabič Brane - Občinski prvak 2013 Rabič Brane - Občinski prvak 2013 Rabič Brane - Občinski prvak 2013 Rabič Brane - Občinski prvak 2013 Rabič Brane - Občinski prvak 2013 Rabič Brane - Občinski prvak 2013 Rabič Brane - Občinski prvak 2013 Rabič Brane - Občinski prvak 2013 Rabič Brane - Občinski prvak 2013 Rabič Brane - Občinski prvak 2013 Rabič Brane - Občinski prvak 2013 Rabič Brane - Občinski prvak 2013

◄ nazaj Celoten arhiv ►

RSS novice Teniški klub Mojstrana

Skupine novic :

Splošno (48)
Leto 2011 (0)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini