naroči si RSS novice RSS novice Teniški klub Mojstrana

 
2015
13
MAJ
 
Dinamični začetek Poletne lige


Mojstrana, 13.5.2015Pričetek Mojstranške RTL je postregel z zelo pestrim dogajanjem tako v posamičnem tekmovanju kot tudi v tekmovanju dvojic. Sezono sta otvorila Vojko Svetičič in Sašo Dobravec. Igra, ki je bila bolj podobna gladiatorski bitki, je trajala skoraj 3 ure. Pogoji so dovoljevali močno moško igro z veliko dinamike, pri čemer je v tretjem nizu več pokazal Sašo (4:6, 7:5, 10:5) in se tako veselil prve zmage. V ligi dvojic je prvi zgodovinski dvoboj pripadel ekipama OLD STARS (Mark Moody in Brane Rabič) in SLOGB (Janko Legat in Drago Geršak - na fotografiji). Gre za ekipi, ki imata že dolgo medsebojno zgodovino in nihče ni želel pričeti sezono s porazom. Kljub odličnemu začetku ekipe SLOGB, ki je celotni prvi niz držala vajeti v svojih rokah se je v drugem nizu tehtnica prevesila na drugo stran in ekipa OLD STARS do konca tekme ni popustila ( 6:2, 5:7, 10:5). Svojo formo je ekipa OLD STARS prikazala še na drugem dvoboju, kjer je prav tako z 2:1 v nizih premagala ekipo PIPI IN MELKIJAD in tako vodi v skupnem seštevku.
V ligi posameznikov sta bili odigrana še dva dvoboja. Siniša Krstov je bil boljši od Braneta Štrosa z 6:4, 6:4, medtem ko je Brane Rabič tesno premagal Mateja Mišiča z rezultatom 7:6, 6:4. Obeta se nam zelo zanimiva sezona in odličnih dvobojev kot vse kaže ne bo manjkalo.

uredil : Marko
Datum objave : Sreda, 13 Maj 2015 09:53

Dinamični začetek Poletne lige Dinamični začetek Poletne lige Dinamični začetek Poletne lige Dinamični začetek Poletne lige Dinamični začetek Poletne lige Dinamični začetek Poletne lige Dinamični začetek Poletne lige Dinamični začetek Poletne lige Dinamični začetek Poletne lige Dinamični začetek Poletne lige Dinamični začetek Poletne lige Dinamični začetek Poletne lige Dinamični začetek Poletne lige Dinamični začetek Poletne lige Dinamični začetek Poletne lige Dinamični začetek Poletne lige

◄ nazaj Celoten arhiv ►

RSS novice Teniški klub Mojstrana

Skupine novic :

Splošno (121)
Leto 2011 (7)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini