naroči si RSS novice RSS novice Teniški klub Mojstrana

 
2015
28
MAJ
 
Tadej Sedžek in Brane Rabič trenutno najučinkovitejša


Mojstrana, 28.5.2015
Najprej poglejmo najbolj atraktivno kategorijo, kategorijo dvojic. Karavanška naveza Hladnik - Svetičič pod imenom Rožca-Stol še ne pozna poraza, po tem ko je najprej s težavo odpravila ekipo Pipi in Melkijad z 7:6 in 7:6, kasneje pa sta se znesla še nad ekipo Mizarstvo Spaso in z rezultatom 6:2 in 6:4 ostajata na vrhu kategorije dvojic.
V kategoriji posameznikov pa se je pričelo vse skupaj dokaj bolj napeto kot pričakovano. Igralec z največ odigranimi dvoboji Brane Rabič sicer zaseda prvo mesto v svoji skupini vendar je že naletel na nekaj nepremagljivih ovir. Sašo Dobravec, s katerim sta uprizorila pravi teniški spektakel je z tesnim rezultatom 3:6, 7:5 in 12:10 spravil na kolena Braneta in tako ohranja še neporaženi niz. Po  tesnem porazu se je Brane zbral in z 2:0 v nizih premagal Aleša Gračnarja in s tem jasno povedal, da cilja na sam vrh lige.
Prav tako pa se iz ozadja prebija Marko Hladnik, ki je v zadnjem tednu premagal Braneta Štrosa z 6:2 in 6:4 ( po zaostanku 2:4 ), ter kasneje še Vojkota Svetičiča z 6:3 in 6:3.
V drugi skupini trenutno kraljuje Tadej Sedžek ( na sliki ), ki je s tremi zmagami z 2:0 v nizih zelo prepričljivo na prvem mestu. Trenutno je premagal Marjana Vovka, Dejana Manojloviča in Dragota Geršaka, vse kot omenjeno z 2:0 v nizih.

uredil : Marko
Datum objave : Četrtek, 28 Maj 2015 13:21

Tadej Sedžek in Brane Rabič trenutno najučinkovitejša Tadej Sedžek in Brane Rabič trenutno najučinkovitejša Tadej Sedžek in Brane Rabič trenutno najučinkovitejša Tadej Sedžek in Brane Rabič trenutno najučinkovitejša Tadej Sedžek in Brane Rabič trenutno najučinkovitejša Tadej Sedžek in Brane Rabič trenutno najučinkovitejša Tadej Sedžek in Brane Rabič trenutno najučinkovitejša Tadej Sedžek in Brane Rabič trenutno najučinkovitejša Tadej Sedžek in Brane Rabič trenutno najučinkovitejša Tadej Sedžek in Brane Rabič trenutno najučinkovitejša Tadej Sedžek in Brane Rabič trenutno najučinkovitejša Tadej Sedžek in Brane Rabič trenutno najučinkovitejša Tadej Sedžek in Brane Rabič trenutno najučinkovitejša Tadej Sedžek in Brane Rabič trenutno najučinkovitejša Tadej Sedžek in Brane Rabič trenutno najučinkovitejša Tadej Sedžek in Brane Rabič trenutno najučinkovitejša

◄ nazaj Celoten arhiv ►

RSS novice Teniški klub Mojstrana

Skupine novic :

Splošno (121)
Leto 2011 (7)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini