naroči si RSS novice RSS novice Teniški klub Mojstrana

 
2015
17
JUN
 
Dvojice zanimivejše od posameznikov


Mojstrana, 16.6.2015
V Mojstrani je daleč najbolj zanimivo v kategoriji dvojic, kjer je boj za vsak niz zelo trd in napet vse do tiste zadnje točke. Ekipa MI2 ( na sliki levo Miha Bitežnik ) je prišla v Mojstrano kar na dvojni program. Najprej sta si prekrižala loparje z ekipo Pipi in Melkijad ( na sliki desno Marko Šmid ) kjer sta z zrelo igro z 6:0 in 6:1 prišla do treh točk. Drug dvoboj pa se je odvil popolnoma drugače saj sta Janko Legat in Drago Geršak pokazala, da izkušnje štejejo in tako z 6:3 in 6:3 spravila na kolena ekipo MI2. Iz ozadja pa sta se prebudila ekipa Duo nikad čuo, kjer sta Marko Hladnik ter novopečeni očka Aleš Novak zadala prvi poraz ekipi Rožca – Stol in tako poskrbela, da bodo ekipo o njiju še kaj slišale.
V posamezni kategoriji pa vse skupaj poteka malce počasneje. Gaber Glavič je z odlično in zelo pametno igro premagal Markota Hladnika in tako pričel tekmovalno sezono z tremi točkami, prav tako pa je odličen start v sezono naredil Robert Ronner, ki je z 2:0 v nizih premagal Vojkota Svetičiča.
Druga skupina je v še bolj zaspanem stadiju, saj kar štirje igralce še niso odigrali niti dvoboja, a nekateri že kažejo svoje prave kvalitete. Mihec Hladnik si utrjuje pot proti vrhu z zmago nad Dragotom Geršakom  z 2:0, Miran Pihler pa je kljub spodrsljaju proti Dragotu Geršaku, ko je izgubil s 2:0 še vedno skupaj z omenjenima na 2 mestu s šestimi točkami.
Kot vidite je pravilo v tenisu jasno. Kdor več igra po navadi tudi boljše igra in ravno temu sta dokaz Brane Rabič in Tadej Sedžek, ki trenutno z največ odigranimi dvoboji v skupi kraljujeta v svojih skupinah ( Brane z 6 dvoboji in 16 točkami, Tadej pa z 5 dvoboji in 15 točkami ).

uredil : Marko
Datum objave : Sreda, 17 Junij 2015 16:14

Dvojice zanimivejše od posameznikov Dvojice zanimivejše od posameznikov Dvojice zanimivejše od posameznikov Dvojice zanimivejše od posameznikov Dvojice zanimivejše od posameznikov Dvojice zanimivejše od posameznikov Dvojice zanimivejše od posameznikov Dvojice zanimivejše od posameznikov Dvojice zanimivejše od posameznikov Dvojice zanimivejše od posameznikov Dvojice zanimivejše od posameznikov Dvojice zanimivejše od posameznikov Dvojice zanimivejše od posameznikov Dvojice zanimivejše od posameznikov Dvojice zanimivejše od posameznikov Dvojice zanimivejše od posameznikov

◄ nazaj Celoten arhiv ►

RSS novice Teniški klub Mojstrana

Skupine novic :

Splošno (121)
Leto 2011 (7)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini