naroči si RSS novice RSS novice Teniški klub Mojstrana

 
2012
12
MAJ
 
Zaslužen članski prvak postal SEBASTJAN DAŠEVIČ


V odličnih pogojih za igranje se je v petek 11.5.2012 v Mlačci odvijal članski
turnir s piknikom. Tekmovanje je privabilo kar 26 tekmovalcev kar je ena večjih udeležb v zadnjih letih. Prav med vsemi pa se je najbolj izkazal Sebastjan Daševič, ki je v finalu, z zelo lepo in pametno igro, odpravil Rabič Braneta. Na tretjem mestu pa sta se znašla Svetičič Vojko in Hladnik Mihec.

Če gremo malce po poteh najboljših. Pa začnimo pri tretje uvrščenemu Hladnik Mihcu. V prvem srečanju je moral premagati njegovega učenca Hladnik Markota katerega je s 7:4 odpihnil iz igrišča. Po zmagoslavju nad Markotom je bil v tretjem krogu deležen zopet družinskega dvoboja proti Kropivšek Leonu, ki ga je premagal s 7:3. V polfinalu se mu je pa po robu postavil Sebastjan Daševič, ki ga je z 7:4 premagal in bil tako primoran priznati premoč kasnejšemu zmagovalcu.
Drugi tretjeuvrščenec pa je imel za seboj najbolj razburljiva srečanja. Najprej spopad znotraj ekipa Člani z Luks Urošom. Dolg dvoboj v zelo vročem dnevu je bil prava paša za oči iz katerega je s 7:5 odšel Vojko kot zmagovalec. V tretjem krogu se je spopadel zopet z članom iste ekipe Člani Sedžek Tadejom, pri katerem je moral še bolj garati. Po dolgih izmenjavah in po resnično zopet odlični predstavi je nadigral Tadeja in se tako veselil polfinala, v katerem pa je bil na njegovo nesrečo zelo razigran Rabič Brane. Dolge izmenjave, igra na nasprotnikove napake je bila bolj naklonjena Branetu, ki se je tako veselil finala.

Tako sta Sebastjan in Brane prišla finale. Na papirju popolnoma izenačena tekmeca, vendar je bilo že po nekaj minutah jasno, da kaže več želje po zmagi Sebastjan. Tako je z bolj napadalno igro Braneta s 7:4 nadigral in se veselil prve lovorike Članskega prvaka.

 

uredil : Marko
Datum objave : Sobota, 12 Maj 2012 14:19

Zaslužen članski prvak postal SEBASTJAN DAŠEVIČ Zaslužen članski prvak postal SEBASTJAN DAŠEVIČ Zaslužen članski prvak postal SEBASTJAN DAŠEVIČ Zaslužen članski prvak postal SEBASTJAN DAŠEVIČ Zaslužen članski prvak postal SEBASTJAN DAŠEVIČ Zaslužen članski prvak postal SEBASTJAN DAŠEVIČ Zaslužen članski prvak postal SEBASTJAN DAŠEVIČ Zaslužen članski prvak postal SEBASTJAN DAŠEVIČ Zaslužen članski prvak postal SEBASTJAN DAŠEVIČ Zaslužen članski prvak postal SEBASTJAN DAŠEVIČ Zaslužen članski prvak postal SEBASTJAN DAŠEVIČ Zaslužen članski prvak postal SEBASTJAN DAŠEVIČ Zaslužen članski prvak postal SEBASTJAN DAŠEVIČ Zaslužen članski prvak postal SEBASTJAN DAŠEVIČ Zaslužen članski prvak postal SEBASTJAN DAŠEVIČ Zaslužen članski prvak postal SEBASTJAN DAŠEVIČ

◄ nazaj Celoten arhiv ►

RSS novice Teniški klub Mojstrana

Skupine novic :

Splošno (48)
Leto 2011 (0)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini