naroči si RSS novice RSS novice Teniški klub Mojstrana

 
2012
1
OKT
 
Končana notranja liga - prvak HLADNIK MIHEC


Po 138 odigranih (če bi bilo odigranih vseh dvobojev bi jih bilo 392) dvobojih in po skoraj polletnem boju za prestol prvega zmagovalce Notranje lige smo končno okronali tri najboljše. Prvo mesto je pripadalo aktualnemu Članskemu in Občinskemu prvaku HLADNIK MIHCU (67 točk v 24 odigranih dvobojih), drugo mesto RABIČ BRANETU (63 točk in 23 odigranih dvobojev) in tretje mesto SEDŽEK TADEJU (48 točk in 25 odigranih dvobojev).
Liga se je z odličnim družinskim piknikom končala 30.9. na katerem smo podelili pokale za najboljše tri. Sicer v ne najboljšem vremenu smo se vsi skupaj še zadnjič srečali in se pri tem kar se da dobro imeli pri tem pa smo se še pomerili v nekaterih športnih disciplinah : prstometu  (balinčkanju),  namiznem tenisu in za zaključek še v tenisu.
Če pogledamo kot celoto je bila liga super popestritev za celotni klub in naslednje leto se bo zopet odvijala in vsi upamo da v še večjem številu. Cilj 15 sodelujočih je bil izpolnjen prav tako pa je bil izpolnjen najbolj pomemben cilj – prav vsi smo imeli nekaj od tega in se pri tem še dobro zabavali. Še enkrat čestitke vsem sodelujočim.
Rezultati:
1. Hladnik Mihec 67
2. Rabič Brane      63
3. Sedžek Tadej    48
4. Svetičič Vojko  40
5. Legat Janko      38
6. Novak Aleš        37
7. Moody Mark       32
8. Žansky Jernej    26
9. Štraus Domen    24
10. Bogataj Nejc   17
11. Gračnar Aleš    16
12. Krejič Borut    11
13. Hladnik Marko  9
14. Daševič Seb.    5
15. Šmid Marko      0

 

uredil : Marko
Datum objave : Ponedeljek, 1 Oktober 2012 13:53

Končana notranja liga - prvak HLADNIK MIHEC Končana notranja liga - prvak HLADNIK MIHEC Končana notranja liga - prvak HLADNIK MIHEC Končana notranja liga - prvak HLADNIK MIHEC Končana notranja liga - prvak HLADNIK MIHEC Končana notranja liga - prvak HLADNIK MIHEC Končana notranja liga - prvak HLADNIK MIHEC Končana notranja liga - prvak HLADNIK MIHEC Končana notranja liga - prvak HLADNIK MIHEC Končana notranja liga - prvak HLADNIK MIHEC Končana notranja liga - prvak HLADNIK MIHEC Končana notranja liga - prvak HLADNIK MIHEC Končana notranja liga - prvak HLADNIK MIHEC Končana notranja liga - prvak HLADNIK MIHEC Končana notranja liga - prvak HLADNIK MIHEC Končana notranja liga - prvak HLADNIK MIHEC

◄ nazaj Celoten arhiv ►

RSS novice Teniški klub Mojstrana

Skupine novic :

Splošno (48)
Leto 2011 (0)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini